07/01/2011

Servicii conexe

Servicii secundare

Realizare website. Conditia esentiala promovarii companiei pe internet este existenta site-ului oficial al companiei unde sunt prezentate datele esentiale despre companie: motto, domeniu de activitate, produse/servicii, date de contact, promotii speciale, etc. De modul in care este realizat website-ul va depinde si succesul viitor al companiei, deoarece acesta este vitrina magazinului, departamentul de vanzari, responsabilul de relatii publice si comunicare la prima intalnire a utilizatorului de internet cu compania in mediul online. Daca „anagajam” website-ul care trebuie vom avea aceste departamente prezente la datorie 24/7/365 fara concedii, migrari la concurenta si alte probleme care exista in lumea reala.

Creație bannere grafice. Realizare bannere grafice în diverse formate (JPEG, GIF, flash) și dimensiuni, atât pentru campanii imagine în Google AdWords, cât și campanii desfășurate în afara sistemului Google AdWords.

Integrare in retelele sociale. Datorita cresterii exponentiale a retelelor sociale in frunte cu Facebook si continuand cu Twitter, MySpace, Hi5, Linkedin se impune realizarea de profile, fan-page si alte metode de prezentare in aceste retele sociale. Principiul este foarte simplu: daca utilizatorii (deci potentialii clienti) sunt integrati in aceste retele sociale, isi petrec o parte din timp acolo, atunci si compania trebuie sa fie prezenta.

„Bloguirea” O alta tendinta a ultimilor ani este blogul (web log), acest jurnal online folosit pentru a introduce insemnari zilnice, ce permite si comentarii din partea vizitatorilor. Blogul permite comunicarea eficienta a noutatilor, tendintelor din domeniu catre clienti, potentialii clienti care viziteaza blogul. De asemenea este o metode foarte buna de promovarea in motoarele de cautare prin plasarea de continut nou, original despre companie (cu conditia ca articolele sa nu fie copiate).

SEO – O serie intreaga de tehnici de optimizare a website-ului pentru poziționarea superioară în rezultatele organice ale motoarelor de cautare (Google, Yahoo, Bing, etc.), impartite in doua mari categorii: tehnici off-site (actiuni intreprinse in afara site-ului: linkuri, articole, recenzii, etc.) si tehnici on-site (optimizarea continutului, fluidizarea navigatiei, imbogatirea continutului, inserarea corespunzatoare a imaginilor, intocmirea hartii site-ului, selectarea cuvintelor-cheie, etc.).