07/01/2011

Servicii principale

Servicii principale

Creare cont Google Adwords. Reprezintă inițierea propriu-zisă a contului folosind un Google ID existent sau unul nou, stabilirea locației, monedei și metodei de plată și de asemenea crearea legăturii cu Google Analytics (se va seta și acel cont în cazul în care nu există).

Creare şi configurare campanii. Este operațiunea prin care se stabilesc parametrii necesari inițializării campaniei (zona țintă, limba, grupurile de reclame, cuvintele cheie și reclamele).

Audit campanii existente. Acest serviciu se adreseaza companiilor care desfasoara deja campanii publicitare in sistemul Google Adwords si nu sunt multumiti de performantele acesteia, nu au timp pentru administrarea lor, etc. In urma auditarii campaniilor se vor lua masurile necesare pentru optimizarea campaniilor prin cresterea conversiilor pentru acelasi buget, reducerea cheltuielilor si pastrarea performantelor campaniei.

Monitorizare și administrare campanii. Este un serviciu care se desfășoară continuu și presupune analiza performanțelor campaniei prin analiza minuțioasă a parametrilor cheie a acesteia (cuvinte cheie, reclame, locații, etc.) în scopul îmbunătățirii permanente a performanțelor campaniei prin îmbunătățirea individuală a elementelor componente. De asemenea include întocmirea și transmiterea către beneficiar a rapoartelor lunare, precum și recomandări sau interpretări (dacă este cazul).Google Analytics

Monitorizare website. Este un serviciu conex administrării campaniei și presupune analiza comportamentului vizitatorilor pe site prin corelarea informațiilor din Google AdWords și Google Analytics în scopul îmbunătățirii site-ului ca parte a îmbunătățirii performanțelor campaniei. De asemenea include întocmirea și transmiterea către beneficiar a rapoartelor lunare, precum și recomandări sau interpretări (dacă este cazul).